Yrityksestä

Kehitetty kestäviä kattoja ajatellen.

Meillä on neljännesvuosisadan kokemus modifioidun bitumin maahantuonnista ja asennuksesta, joten ymmärrämme kestävien järjestelmien luonteen.

Siksi olemme ottaneet tavoitteeksemme kehittää ensiluokkaisia bitumikermejä, jotka ovat suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita.

Mineroll-koostumus on kehitetty Virossa tavoitteena tuottaa korkealaatuisia bitumikermejä, jotka soveltuvat Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille.

Vuotta kokemusta
0 +
Liikevaihto
0 M+
Jälleenmyyjät
0 +
Erilaista ratkaisua
0
SBS Pealiskiht Mineroll TOP 554657 põletamine

Perustumme 100-prosenttisesti kotimaiseen pääomaan

Mineroll™ on täysin kotimaisella pääomalla toimiva yritys, joka kehittää ja toimittaa bitumikatto- ja vedeneristysjärjestelmiä. Meillä on oikeus käyttää kahta eurooppalaista tuotantolaitosta vuodesta 2022 alkaen, ja kaikki tuotemerkillä varustetut ratkaisumme täyttävät tiukimmat eurooppalaiset standardit.

Mitä kumppanimme ajattelevat?

"Mineroll-tuotteet ovat erittäin hyvä valinta meidän ilmastoon. Ne ovat kestäviä ja laadukkaita, puhumattakaan TL2-sertifioinnista, joka on meille tärkeä tekijä. Erittäin tyytyväisiä."

Heiki
K-Cover Roofs OÜ

"Tilasin Base 4000 ja TOP 5000. Yhteistyö oli täydellistä. On mukavaa nähdä virolaisia tasakattotuotteita."

Alexander
Roof Solutions OÜ

"Ostin Minerollilta bitumikermit ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Palvelu oli ammattitaitoista ja tuote vastasi kaikkia odotuksia."

Margus
Yksityishenkilö